visserij-header-splash.jpg

visserij-logo.png

Er komt heel wat kijken bij het runnen van een modern visserijbedrijf. JV Visserijconsultant ondersteunt, adviseert en coacht beroepsvissers bij hun bedrijfsvoering. Wij geven heldere adviezen, komen met praktische oplossingen en denken graag met u mee. Betrouwbaarheid en eerlijkheid zijn hierbij belangrijk.

JV Visserijconsultant biedt een totaalpakket, maar is ook voor eenvoudigere zaken in te schakelijken. Wat doen wij zoal?

 • Advies & Coaching
  We geven graag praktische tips om te besparen op de uitgaven en de werkwijze optimaal te houden.
 • Netten & Touwwerk
  We begeleiden in de aanschaf van nieuwe netten & touwen.
 • Scheerborden
  Wij werken samen met het Deense bedrijf Thyborøn Trawldoor.

Ga naar website

raindbownets-header-splash.jpg

Rainbownets

Op zoek naar een ervaren leverancier van netten, touwen, trossen en diverse scheepsbenodigdheden? Rainbownets levert producten van hoge kwaliteit en tegen scherpe prijzen. Door jarenlange ervaring kunnen wij u van passend materiaaladvies en producten op maat voorzien. Wij bieden diverse varianten en merken.

Ons assortiment is groot. Om u zo goed mogelijk te helpen, geven wij graag een advies op maat. Welke producten leveren wij?

 • Touwen en trossen
  Rainbownets verkoopt diverse merken en soorten touwen en trossen.
 • Netten en doeken
  Wij leveren netten en doeken van hoge kwaliteit, voor diverse branches.
 • Sport en recreatie
  Op zoek naar klimnetten, klimtouwen of netbruggen? Ons assortiment is groot!

Ga naar website

Advies en Coaching

JV Visserijconsultant biedt praktische tips om te besparen op de uitgaven. Wij werken samen met vooruitstrevende en innoverende bedrijven als Thyborøn Trawldoor en Nordsø Trawel.   
 

Advies

Advies kun je alleen geven wanneer je ergens verstand van hebt. JV Visserijconsultant heeft veel ervaring opgebouwd op zee, dankzij het runnen van een eigen bedrijf. Hierbij stond praktijkgericht en oplossend werken voorop.

In ons advies worden kennis en ontwikkelingen in praktische bedrijfsgerichte toepassingen vertaald. We zijn steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden en oplossingen. Gericht op het zoeken naar de juiste materialen en technieken, die leiden tot brandstofbesparing, economischer vissen en het verminderen van discards. Wij volgen en benutten altijd de nieuwste ontwikkelingen.  
 

Coaching:

Wij kunnen u ook coachen bij de bedrijfsvoering. Toegevoegde waarde hierbij is de betrokkenheid van mensen in nieuwe projecten, waardoor een optimaal resultaat verkregen wordt. Dankzij coaching wordt er niet alleen een optimaal en op maat gemaakt advies gegeven. Ook de uitvoering van dit advies wordt begeleid. Extra coaching is mogelijk in persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige één-op-één-relatie. 

Meer informatie? Neem contact op met JV Visserijconsultant

Nieuws

27 februari 2012
Jaap Vlaming (TX 48) zet de Nederlandse agentschappen van de Deense bedrijven Thyborøn Skibssmedie (borden), Nordsø Trawl (netten) en Daconet (staandwant en visserijbenodigdheden) van wijlen zijn kameraad Arjaan Willeboordse voort.
25 april 2012
JV Visserijconsultant levert vier nieuwe netten voor de trouwe Nordsotrawl klant, WR67 Jaap Blokker. Na jaren succesvol en zeer tevreden gevist met vier kreeften netten van Nordsotrawl heeft de schipper van de WR67 weer gekozen voor Nordsotrawl (Flemming) netten.