visserij-header-splash.jpg

visserij-logo.png

Er komt heel wat kijken bij het runnen van een modern visserijbedrijf. JV Visserijconsultant ondersteunt, adviseert en coacht beroepsvissers bij hun bedrijfsvoering. Wij geven heldere adviezen, komen met praktische oplossingen en denken graag met u mee. Betrouwbaarheid en eerlijkheid zijn hierbij belangrijk.

JV Visserijconsultant biedt een totaalpakket, maar is ook voor eenvoudigere zaken in te schakelijken. Wat doen wij zoal?

 • Advies & Coaching
  We geven graag praktische tips om te besparen op de uitgaven en de werkwijze optimaal te houden.
 • Netten & Touwwerk
  We begeleiden in de aanschaf van nieuwe netten & touwen.
 • Scheerborden
  Wij werken samen met het Deense bedrijf Thyborøn Trawldoor.

Ga naar website

raindbownets-header-splash.jpg

Rainbownets

Op zoek naar een ervaren leverancier van netten, touwen, trossen en diverse scheepsbenodigdheden? Rainbownets levert producten van hoge kwaliteit en tegen scherpe prijzen. Door jarenlange ervaring kunnen wij u van passend materiaaladvies en producten op maat voorzien. Wij bieden diverse varianten en merken.

Ons assortiment is groot. Om u zo goed mogelijk te helpen, geven wij graag een advies op maat. Welke producten leveren wij?

 • Touwen en trossen
  Rainbownets verkoopt diverse merken en soorten touwen en trossen.
 • Netten en doeken
  Wij leveren netten en doeken van hoge kwaliteit, voor diverse branches.
 • Sport en recreatie
  Op zoek naar klimnetten, klimtouwen of netbruggen? Ons assortiment is groot!

Ga naar website

Onze producten

 

Advies over duurzaam vissen

Een gezond visserijbedrijf vist duurzaam en bespaart brandstof. Wilt u zeker weten of u alle mogelijkheden benut? JV Visserijconsultant biedt praktische tips om te besparen op de uitgaven en een zo verantwoordelijk mogelijk visser te zijn.

Wij kijken allereerst hoe u uw bestaande materialen zo goed mogelijk kunt inzetten. Zijn er verbeteringen en is er een efficiëntere afstelling mogelijk? Dan voeren wij deze direct en in overleg met u door.

Nieuwe materialen voor uw schip nodig?

Heeft u nieuwe materialen nodig, zoals netten, scheerborden, kettingen of touwen? Dan kunt u rekenen op een eerlijk en praktisch advies. Ook kunnen wij alle materialen leveren. Dankzij een samenwerking met  Thyborøn Trawldoor (scheerborden en toebehoren) en Nordsø Trawel (netten en toebehoren). Lees meer over onze aanpak.

Netten en touwen voor kotters

Licht, sterk en betrouwbaar. Dat zijn de eigenschappen die de touwen en netten nodig hebben om te voldoen voor uw kotter. JV Visserijconsultant is agent van nettenfabrikant Nordsø Trawl. Dit bedrijf maakt deel uit van de Hampidjan Group en levert de nieuwste en meest duurzame netten voor alle soorten boten en kotters. Wij verzorgen namens u de aanschaf van uw nieuwe netten en touwen tegen de scherpste prijs. Ook kunt u rekenen op een onafhankelijk advies.

Wilt u uw bestaande netten laten repareren? Ook dit kan JV Visserijconsultant snel en vakkundig voor u verzorgen. Samen komen we altijd tot het beste advies en een goede oplossing. Lees meer over netten & touwen

Scheerborden

Succesvolle viskotters die brandstof willen blijven besparen, kunnen niet zonder deze scheerborden. Het is de meest haalbare manier om duurzamer te vissen. JV Visserijconsultant werkt samen met leverancier Thyborøn Trawldoor. Dit Deense bedrijf levert scheerborden voor kotters. Jaap Vlaming van JV Visserijconsultant is agent van Thyborøn Trawldoor. Dit betekent dat u voor alle producten van deze Deense marktleider terecht kunt bij JV Visserijconsultant. Wij adviseren u, verzorgen de order van A tot Z en kunnen u de scherpste prijs bieden.  Lees meer over scheerborden.

 

Nieuws

27 februari 2012
Jaap Vlaming (TX 48) zet de Nederlandse agentschappen van de Deense bedrijven Thyborøn Skibssmedie (borden), Nordsø Trawl (netten) en Daconet (staandwant en visserijbenodigdheden) van wijlen zijn kameraad Arjaan Willeboordse voort.
25 april 2012
JV Visserijconsultant levert vier nieuwe netten voor de trouwe Nordsotrawl klant, WR67 Jaap Blokker. Na jaren succesvol en zeer tevreden gevist met vier kreeften netten van Nordsotrawl heeft de schipper van de WR67 weer gekozen voor Nordsotrawl (Flemming) netten.