JV Visserijconsultant: Voor een advies op maat!

Welkom bij JV Visserijconsultant

JV Visserijconsultant ondersteunt, adviseert en coacht beroepsvissers bij hun bedrijfsvoering. Als ervaringsdeskundige in de visserij, komt JV Visserijconsultant met heldere adviezen voor bijvoorbeeld kostenbesparing en meer efficiency. Praktische oplossingen gericht op een duurzaam, economische visserij: dat is waar wij voor staan. Betrouwbaarheid en eerlijkheid zijn hierbij belangrijk. Wij bieden een totaalpakket: een compleet advies omtrent lijnen, borden, netten en alles wat komt kijken bij de visserij.

Advies en Coaching

Advies & Coaching

Er komt heel wat kijken bij het runnen van een modern visserijbedrijf. Heeft u advies nodig bij het maken van beslissingen of wilt u tips? JV Visserijconsultant helpt u graag.

Lees meer
Netten en Touwwerk

Netten & Touwwerk

Producenten van netten en touwen voor de visserij testen steeds nieuwe materialen. Wij adviseren en begeleiden u graag en ontwerpen en repareren zelf ook netten en touwen.

Lees meer
Scheerborden

Scheerborden

JV Visserijconsultant werkt samen met Thyborøn Trawldoor, leverancier van scheerborden. JV Visserijconsultant heeft diverse onderdelen in voorraad.

Lees meer