visserij-header-splash.jpg

visserij-logo.png

Er komt heel wat kijken bij het runnen van een modern visserijbedrijf. JV Visserijconsultant ondersteunt, adviseert en coacht beroepsvissers bij hun bedrijfsvoering. Wij geven heldere adviezen, komen met praktische oplossingen en denken graag met u mee. Betrouwbaarheid en eerlijkheid zijn hierbij belangrijk.

JV Visserijconsultant biedt een totaalpakket, maar is ook voor eenvoudigere zaken in te schakelijken. Wat doen wij zoal?

 • Advies & Coaching
  We geven graag praktische tips om te besparen op de uitgaven en de werkwijze optimaal te houden.
 • Netten & Touwwerk
  We begeleiden in de aanschaf van nieuwe netten & touwen.
 • Scheerborden
  Wij werken samen met het Deense bedrijf Thyborøn Trawldoor.

Ga naar website

raindbownets-header-splash.jpg

Rainbownets

Op zoek naar een ervaren leverancier van netten, touwen, trossen en diverse scheepsbenodigdheden? Rainbownets levert producten van hoge kwaliteit en tegen scherpe prijzen. Door jarenlange ervaring kunnen wij u van passend materiaaladvies en producten op maat voorzien. Wij bieden diverse varianten en merken.

Ons assortiment is groot. Om u zo goed mogelijk te helpen, geven wij graag een advies op maat. Welke producten leveren wij?

 • Touwen en trossen
  Rainbownets verkoopt diverse merken en soorten touwen en trossen.
 • Netten en doeken
  Wij leveren netten en doeken van hoge kwaliteit, voor diverse branches.
 • Sport en recreatie
  Op zoek naar klimnetten, klimtouwen of netbruggen? Ons assortiment is groot!

Ga naar website

Over JV Visserijconsultant

JV Visserijconsultant wordt geleid door Jaap Vlaming. Jarenlang was hij de eigenaar van de TX48, waardoor hij alle facetten van de visserij en het runnen van een bedrijf heeft meegemaakt. Na ruim 27 jaar op zee, besloot hij zijn kennis en ervaring op een andere manier in te zetten: als adviseur/vertrouwenspersoon voor beroepsvissers. Daarnaast is hij agent van vooruitstrevende en innoverende Deense bedrijven. 
 

WERKWIJZE

JV Visserijconsultant steekt graag de handen uit de mouwen om u te helpen. Uit ervaring weten wij dat het prettig is om eens van gedachte te wisselen met iemand die weet hoe het is om een vissersbedrijf te leiden. Iemand die heldere, praktijkgerichte en eerlijke adviezen geeft, waar u iets mee kunt. Of het nu gaat om materiaalkeuze, visserijtechnieken of bemanningskwesties. 
 
Jaap Vlaming: “Ik heb alle facetten van de visserij meegemaakt. Van kok tot schipper en van netten ontwerpen en maken tot het laten verbouwen van schepen. Ik ben een echte vissersman. Praktisch, eenvoudig en betrokken zijn woorden die goed bij mijn werkstijl passen. Contacten en werkzaamheden verlopen bij mij eerlijk en betrouwbaar, met als doel voldoening te creëren bij alle partijen.”   
 
Meer weten over Jaap Vlaming? Bekijk zijn CV. 

Nieuws

27 februari 2012
Jaap Vlaming (TX 48) zet de Nederlandse agentschappen van de Deense bedrijven Thyborøn Skibssmedie (borden), Nordsø Trawl (netten) en Daconet (staandwant en visserijbenodigdheden) van wijlen zijn kameraad Arjaan Willeboordse voort.
25 april 2012
JV Visserijconsultant levert vier nieuwe netten voor de trouwe Nordsotrawl klant, WR67 Jaap Blokker. Na jaren succesvol en zeer tevreden gevist met vier kreeften netten van Nordsotrawl heeft de schipper van de WR67 weer gekozen voor Nordsotrawl (Flemming) netten.