visserij-header-splash.jpg

visserij-logo.png

Er komt heel wat kijken bij het runnen van een modern visserijbedrijf. JV Visserijconsultant ondersteunt, adviseert en coacht beroepsvissers bij hun bedrijfsvoering. Wij geven heldere adviezen, komen met praktische oplossingen en denken graag met u mee. Betrouwbaarheid en eerlijkheid zijn hierbij belangrijk.

JV Visserijconsultant biedt een totaalpakket, maar is ook voor eenvoudigere zaken in te schakelijken. Wat doen wij zoal?

 • Advies & Coaching
  We geven graag praktische tips om te besparen op de uitgaven en de werkwijze optimaal te houden.
 • Netten & Touwwerk
  We begeleiden in de aanschaf van nieuwe netten & touwen.
 • Scheerborden
  Wij werken samen met het Deense bedrijf Thyborøn Trawldoor.

Ga naar website

raindbownets-header-splash.jpg

Rainbownets

Op zoek naar een ervaren leverancier van netten, touwen, trossen en diverse scheepsbenodigdheden? Rainbownets levert producten van hoge kwaliteit en tegen scherpe prijzen. Door jarenlange ervaring kunnen wij u van passend materiaaladvies en producten op maat voorzien. Wij bieden diverse varianten en merken.

Ons assortiment is groot. Om u zo goed mogelijk te helpen, geven wij graag een advies op maat. Welke producten leveren wij?

 • Touwen en trossen
  Rainbownets verkoopt diverse merken en soorten touwen en trossen.
 • Netten en doeken
  Wij leveren netten en doeken van hoge kwaliteit, voor diverse branches.
 • Sport en recreatie
  Op zoek naar klimnetten, klimtouwen of netbruggen? Ons assortiment is groot!

Ga naar website

Diensten

Advies & Coaching

Er komt heel wat kijken bij het runnen van een modern visserijbedrijf. Niet alleen is de visserijsector continu in beweging, ook duurzaamheid en kostenbesparing spelen een steeds belangrijkere rol. JV Visserijconsultant biedt praktische tips om te besparen op de uitgaven. Wij werken samen met vooruitstrevende en innoverende bedrijven als Thyborøn, Skibssmedie en Nordsø Trawel. Lees meer over advies & coaching.
 

Netten & Touwwerk

Producenten van netten en touwen voor de moderne visserij testen voortdurend nieuwe, lichtere en sterkere materialen. JV Visserijconsultant is agent van nettenfabrikant Nordsø Trawl, een bedrijf met heel veel kennis en wat ook lid is van de Hampidjan Group. Wij adviseren en begeleiden u graag in de aanschaf van nieuwe netten. Daarnaast voeren wij in eigen beheer reparaties uit en ontwerpen en maken we netten. Samen komen we altijd tot een goede oplossing. Lees meer over netten & touwwerk.
 
Scheerborden
JV Visserijconsultant werkt samen met Thyborøn Trawldoor, leverancier van diverse soorten scheerborden. Veel moderne vistuigen die gericht zijn op de besparing van scheepsbrandstof, maken gebruik van deze scheerborden. JV Visserijconsultant gaat regelmatig naar het Deense bedrijf en heeft diverse onderdelen voor de visborden in voorraad. Ook voor advies of tips kunt u altijd bij ons terecht. Lees meer over scheerborden.

Nieuws

27 februari 2012
Jaap Vlaming (TX 48) zet de Nederlandse agentschappen van de Deense bedrijven Thyborøn Skibssmedie (borden), Nordsø Trawl (netten) en Daconet (staandwant en visserijbenodigdheden) van wijlen zijn kameraad Arjaan Willeboordse voort.
25 april 2012
JV Visserijconsultant levert vier nieuwe netten voor de trouwe Nordsotrawl klant, WR67 Jaap Blokker. Na jaren succesvol en zeer tevreden gevist met vier kreeften netten van Nordsotrawl heeft de schipper van de WR67 weer gekozen voor Nordsotrawl (Flemming) netten.