JV Visserijconsultant: Voor een advies op maat!

Bent u beroepsvisser en heeft u advies nodig?

Bent u een beroepsvisser? Wilt u weten of het materiaal op uw kotter efficiënt staat afgesteld? Heeft u advies nodig over nieuwe onderdelen, zoals scheermessen, broodjes, kettingen en netten? Jaap Vlaming van JV Visserijconsultant adviseert u ter plekke en levert materialen voor een scherpe prijs. Voor ons draait alles om efficiënt vissen, zo min mogelijk slijtage en brandstofverbruik. JV Visserijconsultant staat klaar voor de beroepsvissers wereldwijd. 

Advies en Coaching

Advies op de kotter

Succesvol een visserijbedrijf runnen betekent continu vernieuwen. Ik kan u adviseren en - ook als u op zee zit - helpen met verbeteren van uw bedrijf en de gang van zaken op uw schip. Vraag mij direct om advies.

Hoe wij kunnen adviseren
Netten en Touwwerk

Netten en touwen voor uw schip

U zoekt een leverancier en goede reparatieservice voor uw netten en touwen voor uw visserijbedrijf en kotters? Wij geven gericht advies en leveren de materialen die het beste bij uw kotter en schip passen.

Nu naar netten en touwen
Scheerborden

Scheerborden voor alle soorten kotters

JV Visserijconsultant is exclusief leverancier en adviseur in Nederland voor alle scheerborden en toebehoren van Thyborøn Trawldoor. U krijgt van ons een Nuchter en Nederlands advies over materialen met internationale allure.

Bekijk onze scheerborden

Volg ons op Facebook