visserij-header-splash.jpg

visserij-logo.png

Er komt heel wat kijken bij het runnen van een modern visserijbedrijf. JV Visserijconsultant ondersteunt, adviseert en coacht beroepsvissers bij hun bedrijfsvoering. Wij geven heldere adviezen, komen met praktische oplossingen en denken graag met u mee. Betrouwbaarheid en eerlijkheid zijn hierbij belangrijk.

JV Visserijconsultant biedt een totaalpakket, maar is ook voor eenvoudigere zaken in te schakelijken. Wat doen wij zoal?

 • Advies & Coaching
  We geven graag praktische tips om te besparen op de uitgaven en de werkwijze optimaal te houden.
 • Netten & Touwwerk
  We begeleiden in de aanschaf van nieuwe netten & touwen.
 • Scheerborden
  Wij werken samen met het Deense bedrijf Thyborøn Trawldoor.

Ga naar website

raindbownets-header-splash.jpg

Rainbownets

Op zoek naar een ervaren leverancier van netten, touwen, trossen en diverse scheepsbenodigdheden? Rainbownets levert producten van hoge kwaliteit en tegen scherpe prijzen. Door jarenlange ervaring kunnen wij u van passend materiaaladvies en producten op maat voorzien. Wij bieden diverse varianten en merken.

Ons assortiment is groot. Om u zo goed mogelijk te helpen, geven wij graag een advies op maat. Welke producten leveren wij?

 • Touwen en trossen
  Rainbownets verkoopt diverse merken en soorten touwen en trossen.
 • Netten en doeken
  Wij leveren netten en doeken van hoge kwaliteit, voor diverse branches.
 • Sport en recreatie
  Op zoek naar klimnetten, klimtouwen of netbruggen? Ons assortiment is groot!

Ga naar website

Links

www.nordsotrawl.dk

Een leverancier van de lichtst mogelijke netten. JV Visserijconsultant is de agent voor alle producten van Nordso Trawl. Heeft u nieuwe netten en touwen nodig?

www.thyboron-trawldoor.dk

Dit Deense bedrijf levert wereldwijd scheerborden aan alle soorten visserijbedrijven. Scheerborden zijn onmisbaar voor kotters en visserijbedrijven die brandstof willen besparen. JV Visserijconsultant weet alles van de producten van deze wereldleider in scheerborden en toebehoren. Om deze reden zijn wij het Nederlandse aanspreekpunt en de agent voor Thyboron Trawldoor.

www.windfinder.com/forecast/texel

Dit platform is onmisbaar voor iedereen die de zee rondom Texel tot zijn of haar werkterrein mag rekenen. U ziet hier uit welke richting de wind waait, hoeveel kilometer hij per uur door het luchtruim gaat en wat de windvoorspelling is. Ook handig voor de hobbyvisser, kiter, zeiler en surfer.

www.visserijnieuws.nl

Al het nieuws uit de visserijsector. Soms onafhankelijk, soms niet.

www.shipdata.nl

Een platform met informatie, foto's en achtergronden over de visserij en scheepvaart.

www.visserijnieuws.punt.nl

Een platform met veel gelezen artikelen uit de visserij. Net als het platform visserijnieuws.nl, is het verstandig om de verhalen niet altijd klakkeloos beoordelen als onafhankelijke journalistiek.

Nieuws

27 februari 2012
Jaap Vlaming (TX 48) zet de Nederlandse agentschappen van de Deense bedrijven Thyborøn Skibssmedie (borden), Nordsø Trawl (netten) en Daconet (staandwant en visserijbenodigdheden) van wijlen zijn kameraad Arjaan Willeboordse voort.
25 april 2012
JV Visserijconsultant levert vier nieuwe netten voor de trouwe Nordsotrawl klant, WR67 Jaap Blokker. Na jaren succesvol en zeer tevreden gevist met vier kreeften netten van Nordsotrawl heeft de schipper van de WR67 weer gekozen voor Nordsotrawl (Flemming) netten.