visserij-header-splash.jpg

visserij-logo.png

Er komt heel wat kijken bij het runnen van een modern visserijbedrijf. JV Visserijconsultant ondersteunt, adviseert en coacht beroepsvissers bij hun bedrijfsvoering. Wij geven heldere adviezen, komen met praktische oplossingen en denken graag met u mee. Betrouwbaarheid en eerlijkheid zijn hierbij belangrijk.

JV Visserijconsultant biedt een totaalpakket, maar is ook voor eenvoudigere zaken in te schakelijken. Wat doen wij zoal?

 • Advies & Coaching
  We geven graag praktische tips om te besparen op de uitgaven en de werkwijze optimaal te houden.
 • Netten & Touwwerk
  We begeleiden in de aanschaf van nieuwe netten & touwen.
 • Scheerborden
  Wij werken samen met het Deense bedrijf Thyborøn Trawldoor.

Ga naar website

raindbownets-header-splash.jpg

Rainbownets

Op zoek naar een ervaren leverancier van netten, touwen, trossen en diverse scheepsbenodigdheden? Rainbownets levert producten van hoge kwaliteit en tegen scherpe prijzen. Door jarenlange ervaring kunnen wij u van passend materiaaladvies en producten op maat voorzien. Wij bieden diverse varianten en merken.

Ons assortiment is groot. Om u zo goed mogelijk te helpen, geven wij graag een advies op maat. Welke producten leveren wij?

 • Touwen en trossen
  Rainbownets verkoopt diverse merken en soorten touwen en trossen.
 • Netten en doeken
  Wij leveren netten en doeken van hoge kwaliteit, voor diverse branches.
 • Sport en recreatie
  Op zoek naar klimnetten, klimtouwen of netbruggen? Ons assortiment is groot!

Ga naar website

Met wie werken wij samen?

Hieronder kunt u lezen met welke bedrijven JV Visserijconsultant samenwerkt. Heeft u interesse in een samenwerking? Wilt u advies? Neem gerust contact met ons op.

Scheerborden: Thyboron Trawldoor

Thyborøn Trawldoor produceert scheerborden en alle toebehoren. De producten van dit Deense bedrijf zijn onmisbaar om uw netten zo duurzaam en brandstofbesparend mogelijk door het water te laten glijden. JV Visserijconsultant is het aanspreekpunt in Nederland voor Thybøn Trawldoor. Wij weten alles van de producten en kunnen alle schepen in Nederland ter plekke voorzien van een goed advies. Ook verzorgen wij de bestelling van uw scheerborden en toebehoren van A tot Z en tegen de scherpst mogelijke prijs. 

Netten en touwen: Nordso Trawl

Nordsø Trawl levert netten van de beste kwaliteit en lichtst mogelijke materialen. Ook dit Deense topbedrijf heeft ervoor gekozen om samen te werken met JV Visserijconsultant. Zodat u als Nederlandse visser kunt rekenen op een Nederlandse aanspreekpunt. Iemand die snel bij uw schip kan zijn om u te voorzien van een goed advies en direct de bestelling te regelen. Terwijl wij u ontzorgen, kunt u verder met waar u goed in bent: duurzaam vissen en bouwen aan uw bedrijf.

Heeft u advies nodig of wilt u samenwerken?

Bent u een visser en wilt u een goed advies en zeker zijn van uitstekend materiaal? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze organisatie bestaat uit ervaren kottervissers die hun sporen ruimschoots hebben verdiend.

Opereert uw scheepvaartbedrijf of visserijleverancier internationaal en zoekt u een samenwerkingspartner of agent? Iemand met een groot netwerk in de Nederlandse en Europese visserijsector? Ik ga graag het gesprek met u aan over een eventuele samenwerking.

agentschappen.jpg

Nieuws

27 februari 2012
Jaap Vlaming (TX 48) zet de Nederlandse agentschappen van de Deense bedrijven Thyborøn Skibssmedie (borden), Nordsø Trawl (netten) en Daconet (staandwant en visserijbenodigdheden) van wijlen zijn kameraad Arjaan Willeboordse voort.
25 april 2012
JV Visserijconsultant levert vier nieuwe netten voor de trouwe Nordsotrawl klant, WR67 Jaap Blokker. Na jaren succesvol en zeer tevreden gevist met vier kreeften netten van Nordsotrawl heeft de schipper van de WR67 weer gekozen voor Nordsotrawl (Flemming) netten.